Demir Pençe konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Türünün önde gelen yapımları arasına adını yazdıran Demir Pençe IMDB puanı ile film eleştirmenlerinden yüksek not aldı. Önceki yapımları ile sanat camiasında başarılara imza atan senaristin bu filmi, türünün başarılı bir emsali olarak literatüre adını yazdırmaya hazırlanıyor. Demir Pençe oyuncuları arasında yer alan güçlü isimler filmi öne çıkarırken, filmin dikkat çeken konusu türün sıkı takipçilerinin radarına girdi. İşte Demir Pençe oyuncu kadrosu ve özeti.

Demir Pençe

Yönetmen

Sean Durkin

Senarist

Sean Durkin

Oyuncular

Aaron Dean Eisenberg, Alyssa Matthews, Brady Pierce, Brett Beoubay, Brian Hite, Cassidy O'Reilly, Cazzey Louis Cereghino, Chad Governale, Chavo Guerrero Jr., Chelsea Edmundson, Christina Michelle Williams, Dane Alexander Peplinski, Devin Imbraguglio, Ernest Marsh, Garrett Hammond, Grady Wilson, Harris Dickinson, Holt McCallany, James Beard, Jeremy Allen White, Jim Gleason, Jullian Dulce Vida, Kevin Anton, Kristina Kingston, Leo Franich, Lily James, Maura Tierney, Maxwell Jacob Friedman, Michael Harney, Michael Papajohn, Mike Dell, Romeo Newcomer, Ronnie Yelverton, Ryan Nemeth, Sam Franich, Scott Innes, Silas Mason, Stanley Simons, Terry J. Nelson, Timothy Hinrichs, Valentine Newcomer, Zac Efron

Bütçe

$ 15.900.000,00

Özet

Kendisi çok başarılı bir güreşçi olan baba Fritz Von Erich, oğullarını da 1 numaraya taşımak için despot bir biçimde, zalimce yöntemler uygulamaktadır. Şampiyon kardeşler sporda zirveye doğru tırmanırken, tüm aile çalkantılı olaylara, büyük güçlüklere göğüs germek zorunda kalır.

Şehirler Salonlar

  • İstanbul Avrupa
    • Taksim AKM Yeşilçam Sineması
SON DAKİKA