On Barren Weeds konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Türünün önde gelen yapımları arasına adını yazdıran On Barren Weeds IMDB puanı ile film eleştirmenlerinden yüksek not aldı. Önceki yapımları ile sanat camiasında başarılara imza atan senaristin bu filmi, türünün başarılı bir emsali olarak literatüre adını yazdırmaya hazırlanıyor. On Barren Weeds oyuncuları arasında yer alan güçlü isimler filmi öne çıkarırken, filmin dikkat çeken konusu türün sıkı takipçilerinin radarına girdi. İşte On Barren Weeds oyuncu kadrosu ve özeti.

On Barren Weeds

Yönetmen

Nuri Bilge Ceylan

Senarist

Ebru Ceylan

Oyuncular

Cengiz Bozkurt, Deniz Celiloğlu, Ece Bağcı, Elif Urse, Elit Andaç Çam, Erdem Şenocak, Eylem Canpolat, Ferhat Akgün, Merve Dizdar, Murat Kılıç, Musab Ekici, Münir Can Cindoruk, Nalan Kuruçim, Onur Berk Arslanoğlu, Onur Gürçay, S. Emrah Özdemir, Yıldırım Gücük, Yüksel Aksu

Bütçe

$ 3.720.000,00

Özet

Türkiye’nin Doğu Anadolu bölgesinde zorunlu şark görevini yapmakta olan genç bir resim öğretmeni üzerinden, bir bireyin iç dünyasına, bölgede yaşayan insanların zorlu hayat mücadelelerine ve onları kuşatan coğrafi, etnik ya da sosyal dokunun dinamiklerine göz atmayı deneyen bir film.

Şehirler Salonlar

SON DAKİKA