Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi, Film konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Türünün önde gelen yapımları arasına adını yazdıran Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi, Film IMDB puanı ile film eleştirmenlerinden yüksek not aldı. Önceki yapımları ile sanat camiasında başarılara imza atan senaristin bu filmi, türünün başarılı bir emsali olarak literatüre adını yazdırmaya hazırlanıyor. Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi, Film oyuncuları arasında yer alan güçlü isimler filmi öne çıkarırken, filmin dikkat çeken konusu türün sıkı takipçilerinin radarına girdi. İşte Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi, Film oyuncu kadrosu ve özeti.

Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi, Film

Yönetmen

Senarist

Bettina López Mendoza

Oyuncular

Alexandre N'Guyen, Annouck Hautbois, Antoine Tomé, Benjamin Bollen, Fanny Bloc, Flora Kaprielian, Franck Tordjman, Gilbert Levy, Gilbert Lévy, Jeanne Chartier, Jessie Lambotte, Lauren Amante, Marie Chevalot, Marie Nonnenmacher, Martial Le Minoux, Thierry Kazazian

Bütçe

$ 86.000.000,00

Özet

Sıradan bir Parisli genç olan Marinette'in hayatı, Uğur Böceği olunca insanüstü bir hal alır. Sihirli yaratım güçleri bahşedilen Uğur Böceği, yeni bir kötü adam şehre kaos salarken Paris'i kurtarmak için karşıtı Kara Kedi ile birleşmelidir.

Şehirler Salonlar

SON DAKİKA