Snow and the Bear konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Türünün önde gelen yapımları arasına adını yazdıran Snow and the Bear IMDB puanı ile film eleştirmenlerinden yüksek not aldı. Önceki yapımları ile sanat camiasında başarılara imza atan senaristin bu filmi, türünün başarılı bir emsali olarak literatüre adını yazdırmaya hazırlanıyor. Snow and the Bear oyuncuları arasında yer alan güçlü isimler filmi öne çıkarırken, filmin dikkat çeken konusu türün sıkı takipçilerinin radarına girdi. İşte Snow and the Bear oyuncu kadrosu ve özeti.

Snow and the Bear

Yönetmen

Senarist

Selcen Ergun, Yeşim Aslan

Oyuncular

Asiye Dinçsoy, Atakan Yılmaz, Derya Pinar Ak, Erkan Bektaş, Hamit Serdar Örs, Mehmet Küçük, Merve Dizdar, Muttalip Müjdeci, Onur Gürçay, Saygın Soysal, Suna Sancaktar, Ümmü Pütgül

Özet

Karlarla kaplı, uzak bir kasaba. Yollar kar yüzünden kapalı. Soğuk. Bu sene kış, neredeyse gerçeküstü bir şekilde bitmek bilmemiş. Cemre her yere çoktan düşmüş de sanki buraları kazara atlamış, uğramamış gibi. Kış uykusundan erken uyanan, çevredeki hayvanları telef eden ayı hikayeleri kulaktan kulağa yayılmış. Uyanan ayıları kimse gerçekten görmemiş olsa da, yakında kasabaya da gelecekleri korkusu herkesi sarmış. Genç hemşire Aslı, mecburi hizmet için buraya yeni atanmıştır. Jandarmanın en büyük derdinin karakola dadanan yarasalar olduğu bu küçük kasabada, bir gece ansızın ortadan kaybolan bir adam türlü dedikodunun yayılmasına neden olur. Aslı kendisini adım adım su yüzüne çıkan erk ilişkilerinin, sır ortaklıklarının ve kuşkuların ortasında bulur.

Şehirler Salonlar

SON DAKİKA