Teknokulis sabah
  • ANASAYFA
  • HABERLER
  • İNCELEMELER
  • DOSYA
  • GALERİ
  • VİDEO
Teknokulis Haberler Konum verilerini paylaşan Twitter özür diledi

Konum verilerini paylaşan Twitter özür diledi

Sosyal paylaşım ağı Twitter, bazı kullanıcılarının konum bilgilerini reklam veren bir şirketle ‘yanlışlıkla’ paylaştığı için özür diledi.

  • A A
KONUM VERİLERİNİ PAYLAŞAN TWİTTER ÖZÜR DİLEDİ
Giriş Tarihi: 14.05.2019 10:44 Güncelleme: 14.05.2019 11:38

DHA

Twitter, yanlışlıkla bazı kullanıcılarının konum bilgisi verilerini güvendikleri bir reklam veren ortaklarıyla birlikte topladıkları ve paylaştıklarını açıkladı. Hatadan konum izinleri açık olup, Twitter uygulamasında birden fazla hesap kullanan kullanıcıların etkilendiği belirtildi.

HATANIN FARK EDİLMESİNDEN SONRA VERİLER SİLİNDİ!

Sosyal paylaşım sitesi, kendi sitesinden yaptığı açıklamada, konum verilerinin tutulmadığı ve hatanın fark edilmesinden itibaren silindiğini duyurdu.

Şirket, bunun bir virüsten kaynaklandığını ancak kısa süre içersinde giderildiğini belirterek; bu durumdan etkilenen hesapların da bilgilendirildiğini kaydetti.

Twitter, kullanıcıların güvenle konum servisini açık tutabileceklerini belirterek bunun bir daha tekrarlanmaması için çaba harcanacağını da ekledi.

Google bile uzak duruyor! İnternetin gizli tehlikesine dikkat!

ETİKETLER:
  • sosyal paylaşım
  • Twitter
  • EN ÇOK OKUNANLAR
  • Facebook
  • X
  • Flipboard
  • Rss
  • Künye