Teknokulis sabah
  • ANASAYFA
  • HABERLER
  • İNCELEMELER
  • DOSYA
  • GALERİ
  • VİDEO
Teknokulis Haberler Android 4.0'lı ilk Sony: Sony Xperia neo L

Android 4.0'lı ilk Sony: Sony Xperia neo L

Sony, daha önce MT25i kod adıyla bilinen Xperia neo L modelini satışa sundu. Fakat işin kötü tarafı, cihaz sadece Çin'de satılacak.

  • A A
ANDROİD 4.0’LI İLK SONY: SONY XPERİA NEO L
Giriş Tarihi: 21.03.2012 10:23

Gökhan Menge

Sony'nin Ericsson adını rafa kaldırdıktan sonraki cihazlarından daha inceleme şansımız olmadı, fakat gördüğümüz kadarıyla hem tasarım hem donanım bakımından piyasaya ilgi çekici akıllı telefonlar sürülüyor. Daha önce kod adı MT25i olarak bilinen Sony Xperia neo L de sonunda ortaya çıktı. Fakat kötü bir de haber var ki, cihaz sadece Çin pazarı için hazırlanmış.

Sitemizde incelediğimiz Sony Ericsson Xperia Neo 'nun devamı niteliğindeki cihaz, abisinin ekranından büyük, 4 inçlik 854 x 480 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. 1 GHz tek çekirdekli Snapdragon MSM8255 işlemci, Adreno 205 grafik çipi ve 512 GB RAM, Android 4.0 Ice Cream Sandwich yüklü satılan cihaza gücünü veriyor. 1 GB dahili depolama alanına sahip olan Xperia Neo L, microSD kart desteği de sunuyor. Cihazın 5 MP'lik arka kamerası 720p video kayıt yapabiliyor. Ön kamerası ise VGA çözünürlükte görüntülü konuşma imkanı sunuyor.

Sony daha önce, 2011'de piyasaya çıkan Xperia serisindeki tüm cihazlara Android 4.0 güncellemesi sunacağını açıklamıştı.

  • EN ÇOK OKUNANLAR
  • Facebook
  • X
  • Flipboard
  • Rss
  • Künye