Tam kahvaltı meraklılarına göre bir dergi... Adı Breakfast. İki ayda bir çıkıyor. Kapağındaki peynir tahtası fotoğrafının, bir sürü dergi arasında ilgimi çekmesi üç saniye sürmedi. Kahvaltı mekanları, üretim tekniği ve bölgesine göre yurdumuzun peynirleri, peynirli tarifler, zeytin dünyası, sabah çorbasının faydaları, ekşi mayalı ekmekler... İçeriği dopdolu bir dergi.
Yumurta beyazına omletler, sebze suları, badem sütleri ile coşkusu yitip giden kahvaltı dünyamdan sebep 'Ünlü Yazarların Kahvaltıları' konusu, en çok ilgimi çeken bölüm oldu.
Bakın kahvaltıda kim ne yiyormuş?
Emily Dickinson: Çavdar ekmeği, tereyağı, yumurta ve füme somon.
Marcel Proust: İki kruvasan ve iki bardak süt.
Jane Austen: İlle de çay, çörek ve tereyağı.
Honore de Balzac: Kahvesini itinayla kendisi pişirir, bi' şey yemezmiş.
Lev Nikolayeviç Tolstoy: İki haşlanmış yumurta.
J.D. Salinger: Süt ve İsviçre peynirli sandviç.
Gustave Flaubert: Bir fincan soğuk çikolata, yumurta ve meyve.