Sarıhan nasıl doğdu? 1992'de Esenler Dörtyol'da başladık. Eminönü'nde gıda toptancılığı yaparken tesadüfen bir akrabam ile bu işe başladım. 1996'da da Bakırköy'de şimdiki dükkana geçtim. Şimdi Türkiye'de 24 saat açık mekanlar arasında en çok çorba satan yer olduk. Araştırdım Avrupa'da ve Ortadoğu'da içkisiz ve 24 saat açık mekânlar arasında en çok müşterinin girdiği mekân bizimki.
Taklitlerinize yaptırımınz ne olacak? Bakırköy ve Etiler bize ait. Şişli, Fındıkzade, Esenler, Gültepe ve Küçükçekmece'de taklitlerimiz bulunuyor. Bizim işimiz tutunca maalesef akrabalar baktı para kazanıyor, hemen taklit ettiler. Ben de onlara dava açtım. Bu isimde tek marka tescil sahibi olan yine benim. Müşterilerimize de kötü ürünler sunulmasını engelleyeceğiz.
Lezzetlerinizde farklı kılan başka ne var? Yeni tatlar oluşturduk. Türkiye'de sakatat sektöründe değişim olamaz diyenler utanacak, biz o değişimleri yaptık. Çok önemli lezzetler oluşturduk (dil carpaccio, ciğer wrap, kokoreç wrap, kokoreç fajita, işkembeli fettucini). Ayrıca dükkân bazında en fazla sütlacı biz satıyoruz. Günde en az 300 sütlaç satıyoruz.