Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Polis çekilmesin

İstanbulspor-Eyüp maçında silahla sahaya dalan şahıs ve TSYD Ankara Şubesi turnuvasındaki küfürlü tezahürat, statlardaki güvenlik sorununu gündeme taşıdı

Süper Lig'in başlamasına günler kala Sporda Şiddeti Önleme Yasası ile stat içi güvenliğin kulüplere bırakılması yeniden tartışılmaya başlandı. Önceki gün Bahçelievler Stadı'nda yaşananlar yasanın ölü doğduğunu belgeledi. İstanbulspor ile Eyüpspor arasındaki maçta saha ortasına kadar gelen ve belinden çıkardığı tabancayı rastgele ateşleyen şahıs statta polis bulunmadığı için uzun süre etkisiz hale getirilemedi. TSYD Ankara Şubesi futbol turnuvasında ise tribündeki küfürlü tezahürat protokol tribünde de kaynamalara yol açtı.

Federasyona gittiler
Kulüpler, stat içi güvenliğini kendilerine bırakan yasanın yeniden düzenlenmesi talebiyle Futbol Federasyonu'na başvurdu. Özel güvenliğin yetersiz kaldığını belirten kulüp yöneticileri, polisin stat içine girmesini istediler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA