Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Kulüplere 6+2 müjdesi

İlk toplantısını yapan Futbol Federasyonu, lig başlamadan önce Süper Birinci Lig'de yabancı sayısının 6+2'ye çıkmasına izin verecek

Yeni Futbol Federasyonu ilk toplantısında 6+2 yabancı transferine yeşil ışık yaktı. Toplantıda, özellikle Avrupa Kupaları'nda mücadele eden takımların yabancı futbolcu sayısının 6+2 olarak istemeleri ve bu isteğe diğer kulüplerin de destek vermesi, federasyon yönetim kurulunda olumlu karşılandı. Federasyonun, kulüplerle bir kez daha görüşüp sezon başlamadan önce +2 iznini vereceği öğrenildi. Toplantı sonunda kurullar da belli oldu. Şekip Mosturoğlu ve Hasan Doğan asbaşkan olurken, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu başkanlığına Adnan Türkkan getirildi. Milli Takımlar Kurulu'na ise Osman Çağalıkoç, Asım Atmaz, Davut Dişli, Serdar Güzelaydın ve Zekeriya Alp seçildi.

Kulüpler para istiyor
Bu arada Süper Lig'deki 17 kulüp, Digitürk ile imzalanan naklen yayın ihalesindeki Muhammen bedelin düşük olduğunu belirten ve bu konuda federasyonu uyaran yazılı bir bildiri yayınladı..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA