Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

MHK'de işler karıştı

Federasyon Genel Kurulu'nda listesi sandıktan ikinci sırada çıkan Kemal Ulusu, Çelik'in listesinin kanuna aykırı olduğunu öne sürüp itiraz etti

Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda, Merkez Hakem Kurulu (MHK) başkanlığına aday olan Kemal Ulusu, seçimi kazanan Sabri Çelik'in listesinin, yasaya aykırı ve usulsüz hazırlandığını, bu nedenle iptalini isteyeceklerini bildirdi. Kemal Ulusu, yaptığı yazılı açıklamada, kongre gününden 1 gün öncesine kadar adı ve bir faaliyeti olmayan Sabri Çelik'in, gece yarısı kendisine verilen talimatla, alelacele listesini hazırlayıp, ertesi sabah seçime girdiği iddiasında bulundu.

Usulsüzlük var
Ulusu, Çelik'in listesindeki 9 kişinin de faal olmayan hakem olduğunu oysa bunun kanunla 7 kişiyle sınırlandırıldığını belirterek, "2 kişi de spor alanında en az 10 yıl mesleki deneyimi olanlardan seçilmeliydi. Bu usulsüzdür ve düzeltilmelidir" dedi. Ulusu ayrıca adaletin er ya da geç tecelli edeceğinden emin olduğunu da sözlerine ekledi. Bu arada Futbol Federasyonu'nun olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Dr.Levent Bıçakcı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını 27 Temmuz Salı günü İstanbul'da yapacak. Federasyonun 4. Levent'teki binasında gerçekleştirilecek toplantı, 10.00'da başlayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA