Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Serbestte kalp ağrısı

Avrupa şampiyonu Aydın Polatçı'nın Serbest Güreş Milli Takım kampını ani bir şekilde terketmesinin nedeni olarak kalp problemi gösterildi

Khariton Apayev yönetiminde Akçakoca'da hazırlıklarını sürdüren Serbest Güreş Milli Takımı'nda kampın son gününde Aydın Polatçı kampı terk etti. Ankara'da yapılan son Avrupa Şampiyonası'nda altın alan Polatçı'nın Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara'nın kampa gelmesiyle huzursuzluk yaşamaya başladığı belirtiliyor. Kara'nın Atina'ya kendisinin götürüleceği biçimde konuşmalar yapması üzerine Aydın Polatçı'nın kampı terk ettiği öğrenildi.

"Hava değişimi aldı"
Antrenör Gürsel Uzunca ise, Polatçı'nın kamptan yapılan kontrol sonunda fazla yüklenme yapıldığı ve kalbinin yorulduğunun anlaşılması nedeniyle ayrıldığını söyledi. Uzunca "Biz sporcumuza sadece idman cezası veririz" dedi. 120 kilonun diğer güreşçisi Recep Kara ise "Aydın Polatçı, Ankara'daki kampa katılmazsa Atina'ya ben gidebilirim" şeklinde konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA