Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Juliette Binoche'un gençlik sırrı

Sinemada duru güzelliğin sembollerinden olan Juliette Binoche estetik operasyon geçirmiş. Yalnız bu estetik operasyon diğerlerinden biraz farklı... Ünlü Fransız oyuncu, bıçak altına yatması gereken büyük operasyonlardan geçmemiş. Daha genç görünebilmesi için altın iğneler batırmışlar yüzüne...

TÜRKİYE'DE DE VAR!
Binoche'a uygulanan 'Intracel' adlı yeni yöntemde; altından yapılan mikro iğneciklerin ilettiği enerjiyle cildin yenilenmesi, sarkmaların toparlaması sağlanıyormuş. Yüzdeki leke ve kırışıklıkları da hafifletiliyormuş. Neden altın iğne? Altın, iletim kabiliyeti en yüksek metal de ondan! HD TV sistemlerindeki kablolarda da altın kullanılıyor. Estetik ameliyatların en büyük yan etkisi, yüzde ifade bozukluklarına neden olması... Cildi öyle bir geriyorlar ki, estetik yaptıran kişinin mimikleri, yüz ifadesi tamamen değişiyor. 'Intracel' de işte tam bu noktada iddialı. Doğal ifade bozulmadan, cilde gerginlik ve gençleştirme sağlanıyormuş. Estetik operasyonlarda bıçak altına yatmak istemeyenler için 'Intracel' alternatif bir yöntem olabilir. Bu yöntem Türkiye'de de uygulanmaya başlandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA