Her gün gazetelerde ünlülerden yemek tarifi okuyoruz. Gündüz programlarına konuk olanlar ise stüdyo mutfaklarında hünerlerini sergileme olanağı buluyorlar. E, bu durumda artık yapımcı Caner Erdem'in bir "Yemekteyiz - Ünlüler Özel" haftası düzenlemesi şart oldu. Hele bu yarışmanın tüm SMS gelirleri de bir hayır kurumuna aktarılırsa, tam "kaymaklı ekmek kadayıfı" olur yani... Peki ünlüler hangi yemekleriyle iddialı olurdu? Aklıma şunlar geldi: Nadide Sultan'dan Tavuk Göğsü, Aysun Kayacı'dan Dilber Dudağı, Hadise'den Hanım Göbeği, Hüseyin Üzmez'den İmam Bayıldı, Kuşum Aydın'dan Kuşkonmaz, Teoman'dan Vezir Parmağı, Halil Ergün'den Yaprak Sarma, Erdal Özyağcılar'dan Rumeli Köfte, Necati Şaşmaz'dan İskender Kebap, Ali Poyrazoğlu'ndan Ali Nazik, Yonca Evcimik'ten Ballı Badem Tatlısı ve Tarık'tan tabii ki Şakşuka...