Hamdizade Dondurma Kurucusu Emrah Zülkadiroğlu, "2016 yılından sonra dede mesleği olan gıda sektörüne girdim. İlk gıda sektörüne giriş yerimiz ise Beylikdüzünde oldu." açıklamasında bulundu.
Restoranın isminin nereden geldiğini belirten Zülkadiroğlu, "Dedemin ve aynı zamanda oğlumun isminden gelen Hamdizade ismiyle dondurma ve tatlı üzerine restoran açtık" dedi.
Zülkadiroğlu, "Bu restoranda 19 tane patentli ürün oluşturduk. Şu anda da dondurma ve tatlı konseptiyle sunum yapıyoruz. Hamdizade'de sadece klasik bildiğiniz dondurmalar yok. Sıcak ve soğuğu entegre eden bir firmayız." ifadelerini kullandı.
Hamdizade Dondurma Kurucusu Emrah Zülkadiroğlu: "Sıcak ve soğuğu entegre eden bir firmayız" | Video
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.