Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sabancı’dan ‘ucuz’ tavsiye!

Sosyetenin ünlü ismi Arzu Sabancı, önceki akşam sosyal medya hesabından 'gece bakım rutini'ni paylaştı. Son dönemde adet olduğu üzere, ürünlerin link'ini de ekledi tabii. Sabancı'nın bu paylaşımını görünce, hemen aklıma geçen hafta benzer bir paylaşım yapan Yasemin Özilhan geldi. Hani 'bilmeden' 45 bin liralık krem tavsiye etmiş ve ortalık karışmıştı!



Merakla Arzu Hanım'ın verdiği bağlantıya gittim ama bu kez tam tersi bir şeyle karşılaştım! Özilhan'ın paylaştığı ürünler ne kadar 'sosyete' işiyse, Sabancı'nınkiler bir o kadar 'halk' işiydi.



Arzu Hanım, herkesin alabileceği, çok uygun fiyatlı ürünler paylaşmıştı. Özilhan'ı, söz konusu paylaşımından dolayı samimiyetsiz bulup eleştirenler, Sabancı'nın, ikisinin toplamı 300 lirayı bulmayan ürünleri akşam bakımında kullanmasını gerçekçi bulurlar mı, çok merak ettim doğrusu!!!

ŞAKA DEĞİL GERÇEK!
Birçok projede başarılı performansıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Ezgi Mola, yer aldığı dizisindeki rolü için geçen hafta radikal bir karar verip saçlarını kısacık kestirdi. Radikal diyorum çünkü bunu Türkiye'de yapacak çok az oyuncu var.



Zaten bu yüzden olsa gerek şakayla karışık bir açıklama yapma gereği duymuş. Saçını kestirdiğine inanmayanlara "Şakacıktan yaptım sandıysanız üzülürüm! Şaka sevmem..." diyen Ezgi Mola'ya, işindeki bu ciddiyetinden dolayı kocaman bir alkış. Çünkü pek çok meslektaşı gibi perukla da oynayabilirdi…

DULLAR KERVANINA GERİ DÖNDÜLER!
Yaklaşık üç aydır 'boşanma haberi' vermiyorum diye sevinirken, yine çok şaşırdığım bir boşanma haberi aldım! Ekim 2010'da görkemli bir düğünle evlenen turizmci Kerem Tümay ile Merve Arkon, ikinci kez dullar kervanına katılmış!



Merve Arkon, ilk evliğini yaptığı Gökçe Atuk'dan 2008'de boşandıktan iki yıl sonra, kendisi gibi dul olan ilk gençlik aşkı Kerem Tümay ile nikah masasına oturmuştu. Mutluluklarına pek çok kez şahit olduğum çift, 11 küsur yılın ardından neyi paylaşamayıp boşandılar bilmiyorum ama umarım ikisi için de hayırlısı olur.

EX DÜNÜRLER SEMİNERDE BULUŞTU
Kültür ve sanat platformu Artkolik'in kurucusu Nazlı Keçili, her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Kadınlar Günü'nü özel bir organizasyonla kutladı. Keçili'nin moderatörlüğünde, Sanat Tarihi Eğitmeni Buket Şakarcan'ın anlatımıyla gerçekleşen 'Sanat Tarihinde Kadın' seminerinin bu yılki adresi, Şile Ulupelit Köyü'ndeki ünlü bir oteldi.



Antik Çağ'dan günümüze kadının sanata yansımaları ve etkilerinin anlatıldığı seminerin misafirleri arasında, Nazlı Hanım'ın annesi Nilgün Keçili ve eski kayınvalidesi Deniz Öztarhan da vardı. Bilmeyenler için; Nazlı Hanım'ın eski eşi, şu sıralar Aslı Enver ile flört eden Önder Öztarhan…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA