Maç Sonuçları

Ders çıkarıp finale kalmalıyız

Samsunspor yenilgisinin ardından Avcı’dan oyuncularına uyarı: Türkiye Kupası yarı finaline tam konsantrasyonla hazırlanmaları gerektiğini söyleyen bordo-mavili çalıştırıcı, “Hatalar yaptık ancak bundan ders almalıyız. O kupa bizim olacak” dedi

Giriş: 06 Mayıs 2024, Pazartesi 07:00 Güncelleme: 06 Mayıs 2024, Pazartesi 07:14
Samsunspor'a yenilerek üçüncülük konumunu sağlama alma avantajını yitiren ve performans olarak da beklentilerin altında kalan Trabzonspor tüm motivasyonunu, çarşamba günü Karagümrük ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına çevirdi. Soyunma odasında oyuncularına uyarılarda bulunan teknik direktör Abdullah Avcı, "Hatalarımızdan ciddi dersler çıkartmalıyız" diyerek Samsun maçındaki konsantrasyon bozukluğuna vurgu yaparak "Kupa maçı bizim için çok önemli ve o kupayı alacağız. O yüzden daha yüksek konsantrasyon istiyorum" ifadelerini kullandı.

TEKNİK HEYET YOĞUN MESAİ HARCIYOR
Deneyimli çalıştırıcının kupa maçına kadar olan süre zarfında hatalar konusunda futbolcularıyla sık sık toplantılar yapması bekleniyor. Samsun'da yenilen goller, bireysel hatalar ve oyun disiplinine bağlılık konusunda sıkıntıların giderilmesi için yoğun mesai harcanacak. Teknik heyet, Karagümrük müsabakasında kadroda önemli değişikliklere gidebilir. Abdullah Avcı'nın, stoperde Mendy'yi görevlendirmesi ve Trezeguet ile Visca ikilisini birlikte hücum hattının kanatlarında oynatması bekleniyor.