Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Değişim kolay olmaz

Hayatımıza usulca sirayet eden Kasım ayı, aslında yaşamımızda birçok şeyi ne kadar çok değiştirmek istediğimiz gerçeğini bize gösterebilir. İnkar ettiklerimiz artık hayatımızın bir parçası haline gelirken, 'Asla!' sözünü ise kullanmamak konusunda titiz davranmamız gerekebilir. Nedensiz yere yaptığımız işlerle ve aldığımız kötü kararlarla karakterimizi sorgulamaktan yana bir tavır gütmememiz gerektiğini de hissedebiliriz Kasım ayında… Ancak şu bir gerçek ki; standart çizgilerden sıyrılma isteğiyle daha önce alamadığımız radikal kararları bu ay alabiliriz. Çünkü bizim için değerli olmayan durumlara vakit ayırmak konusunda eskisi kadar bonkör davranmak istemeyeceğiz.

SEVGİ VE ŞEFKATİN GÜCÜNÜ ANLAYACAĞIZ
Kendi hayatımızdaki kırılmalar bir yana dursun, çevremizdeki kişilerin de hayatlarında ilişkileri ile sınandığını göreceğimiz bir sürece merhaba diyoruz. 'Samimiyeti ve güven duygusunu arıyoruz' diyor gökyüzü. Kişisel hayatımıza odaklandığımızı hissedeceğiz. Öyle bir zaman gelir ki, kendimize zaman ayıramadığımızı düşünürüz. İşte Kasım ayında kendimize de hak ettiğimiz o zamanı ayırabileceğiz. Sevgi ve şefkat duygusunun gücünü ise çevremizdeki tekdüze gelişen ilişkileri gördükten sonra daha iyi anlayacağız.

TOPARLANAN İLİŞKİLER YÜKSELİŞTE
Duygusal anlamda kendimize iyi gelen rutinleri yaparken ve hayatımızdan tıpkı sosyal medya hesaplarımızdan da çıkardığımız gibi kişileri çıkarırken, ihtiyaçlarımızı ikinci plana atmak istemeyeceğiz. Kasım ayının gökyüzü transitleri, lüks harcamalara kaçabileceğimizi de usulca vurguluyor biz insanlığa. Kasım ayında en çok neleri yaparız?
Dostlarımızla eğlenebileceğimiz ve kaliteli zaman geçirebileceğimiz aktiviteler planlayabiliriz.
Hobilerimize yönelebilir, bu hobilerimiz için harcama yapmaktan kaçınmayabiliriz.
Kozmetik, bakım ve temizlik eşyalarına olan harcamalarımız oldukça artabilir.
Dış görünüşümüz için alışveriş yapmaktan ve yeni şeyler almaktan çekinmeyebiliriz.
Kendimizi mutlu etmek için elimizdeki maddi imkanları sonuna kadar kullanmak isteyeceğiz kısacası. Kasım ayının bir güzel etkisi de toparlanan ilişkileri ilgilendiriyor. Gökyüzü; ilişkisinde, evliliğinde sorunları olanlar için ilaç niteliğinde olabilir.

ASTRO GÜNDEM
Ay-Uranüs 60'lığı, yeni deneyimler ve küçük maceralara açık bir dönemi işaret edebilir. Dünyada wi-fi kullanımında önemli atılımlar yapılırken, bazı şirketler adından sıkça söz ettirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA