Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gelme Rania!..

HAŞİMİ Ürdün Kraliçesi Rania gene geldi Türkiye'ye.. Ben olsam vize vermem, sokmam.. Hamas'ın beyni Meşal'ın ziyaretinden daha fazla zarar verebilir ülkeye.. Ve de AKP'ye..
Kraliçe'nin kıyafetlerine bakıyor musunuz?.. Baş hep açık.. Laf ola bir tül bile uzatmıyor, Benazir Butto gibi.. Kostümleri en son moda.. Bir Paris burjuvası nasıl giyiniyorsa bugün, o da öyle.. Kalçaya tam oturan pantolonlar.. Göğüsleri fırlatan kazaklar!.. İslam kraliçesi değil, Hollywood film yıldızı, ekselansları..
Peki bunun tehlikesi ne?..
"Ne" olur mu?..
Adı üstünde bu Haşimiler, Peygamber'in sülalesi değil mi?.. Ürdün anayasası ile Şeriatla yönetilen bir İslam Krallığı değil mi?.
Şimdi benim türbanlı genç kızlarım, bu Rania'ya bakarak "Tövbe tövbe.. Bir İslam şeriat devletinin hem de Peygamber sülalesinden kraliçesi baş açık ve modern kılıklarla gezerse, bizim bu türban, bu üniforma gibi çağ dışı pardesü kılıklarımız ne oluyor" diye düşünmeye başlamazlar mı?..
Dünyada, düşünmeye başlamak kadar tehlikeli bir şey var mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA